Adverteren

Advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog.
Oneindige targetmogelijkheden
Genereer websitebezoekers, leads en conversies
Inzetbaar in elke fase van je bedrijf
1.000.000+ Ad spend
Resultaten uit div. branches
Wij zijn jouw groeipartner

Groei explosief met Ads

Bij ISL Marketing zijn we zowel gespecialiseerd in Social Ads (Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin & Tiktok) als Google Ads.

Wij vinden het heel belangrijk dat jouw ROAS (Return on Ad Spend) zo hoog mogelijk is. Wij doen dit door het inzetten van zoveel mogelijk creatieve campagnes. Dit uiteenlopend van Facebook conversie Ads tot Google Shopping. 

Onze visie is altijd gebaseerd op groei, zo starten we samen laag en groeien we samen met jou door naar de top. Zo leren we iedere dag weer van jouw advertentieresultaten en passen we deze verbeteringen weer keer op keer toe. Een optimaal resultaat dus!

Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van video content (UGC), waardoor er nog meer interactie zal ontstaan met jouw klant. 
Kennismaken?

Onze  Advertising is atijd gebaseerd op!

Doelstellingen

Middels het inzetten van Ads op verschillende platformen laten wij jouw dienst of bedrijf op verschillende plekken zien. Naast een opwekking van vertrouwen bij jouw klant zorgen we ook voor het kiezen van de juiste doelstelling.

De juiste doelgroep

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches en sectoren hebben we goed zicht op welke doelgroep voor jouw bedrijf het beste resultaat oplevert. Zo hoeven we niet maandenlang uit te testen maar kunnen we direct naar resultaat.

Laag in kosten per actie

Gemiddeld zijn we een kei in het laaghouden van de kosten per actie. Zo scoren we gemiddeld altijd wel een hoge ROAS en zijn de kosten per klik enorm laag. Zo bereiken we natuurlijk zoveel mogelijk potentiële klanten.

Meten = weten

Meten = weten, en al helemaal in de wereld van de online advertenties. Wij richten per klant altijd een apart dashboard in waarin alle acties meetbaar zijn; van bezoekers tot conversies en van opbrengsten tot inhoudelijke informatie over je doelgroep.

Een strategie

Wat voor een social media campagne we willen doen, op welk kanaal en hoe we dat gaan uitvoeren, laten we je weten aan de hand van onze strategie. De koers bepalen we samen Jij bent immers de klant en bepaalt welke kant de strategie op moet gaan.

Betrouwbare evaluatie

Gedurende het traject van Facebook campagnes opzetten en monitoren houden we je natuurlijk op de hoogte. Door middel van een maandelijkse rapportage zorgen we ervoor dat je weet welke zaken er spelen en welke resultaten die maand zijn geboekt. Transparantie staat hierin centraal.

Maak kennis met onze Advertising specialisten!

Andy

Strategie, Design & Marketing

Yannick

Advertising specialist

Jason

Grafisch vormgever

Nigel

Content creator 

Wij zijn trots partner van:

Een kleine greep uit onze succes klanten!

Advertising op 
social media kanalen

Social media zijn buitengewoon doeltreffende marketinginstrumenten waarmee u uw doelgroep snel, effectief en gericht bereikt en prikkelt tot conversie. Indien correct opgezet en geoptimaliseerd betaalt een social advertising campagne zich altijd terug.
Meer omzet
Hoge ROAS
Realitme inzicht
Meer bereik
Unieke content
Lage kosten

vanaf

€250 p.m

Kennismaken?

Advertising op
Google Ads

Lagere kosten per conversie, meer conversie & omzet, dat is het doel van Google Ads. Wij zorgen voor maximaal haalbare resultaat uit Google Ads:  Je profiteert bij ons van jarenlange ervaring en kennis van doelgerichte  online vindbaarheid.
Direct vindbaar
Meer bezoekers
Kosten per klik
Rapportages
Altijd rendabel
Meer verkopen

vanaf

€300 p.m

Kennismaken?

Ontdek waar jouw kansen liggen

Vrijblijvende kennismaking? Wij komen graag bij je langs!

Contact & Bezoek

06-41908625
info@islmarketing.nl
Mijn-Werk Heerlen II
Ruys de Beerenbroucklaan 29
6417 CC Heerlen
Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 geopend.

Overige informatie

KVK: 14131190
BTW-ID: NL002182727B67
Algemene voorwaardenPrivacy & Cookie policyDisclaimer

Social media

heartbubblechart-barsrocketbullhornlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram